Servicii

IZOLATII CORTURI EVENIMENTE CU SPUMĂ POLIURETANICĂ CU CELULĂ DESCHISA

IZOLATII CORTURI EVENIMENTE

Firma noastra va ofera serviciul de izolatii corturi evenimente la cel mai bun pret din Romania. Folosim cea mai buna spuma poliuretanica cu celula deschisa (Baymer® Spray PP 2990 – Desmodur® 44V20L). Acest tip de izolatie este extrem de fiabila si economica, asigurand o izolatie excelenta atat termica cat si fonica.  De asemena elimina condensul, un lucru foarte important iarna cand cortul e incalzit si apare condensul.
Un alt aspect foarte important al acestei izolatii este faptul ca este ignifuga, iar proprietatile sale ignifuge nu scad odata cu trecerea timpului dupa cum puteti vedea din tabelul de performanta PDF atasat mai jos: 

Cand apare condensul si cum il putem combate?

Cativa factori care favorizeaza aparitia condensului sunt:

  • Atunci cand aer cald din timpul zilei ramane in cort si noaptea temperatura scade
  • Umiditatea provenita din respiratia umana
  • Caldura care provine din corpurile persoanelor aflate in cort
  • Expunerea directa a cortului sub cerul liber

Cum putem limita condensul din interiorul cortului:

  • Prelata cortului nu trebuie sa atinca peretele camerei interioare
  • Panza nu trebuie sa fie in tensiune prea mare, dar nici prea mica. Trebuie evitata formarea pliurilor, pentru ca acolo se pot forma picaturi de apa
  • Ferestrele de aerisire ale cortului trebuie deschise si cand ploua si trebuie lasat un spatiu mai mare intre sol si partea de jos a prelatei, ca un curent de aer sa se formeze de jos in sus
  • Usa cortului trebuie sa fie deschisa (daca este posibil) mai ales seara cand temperatura scade, pentru o aerisire corespunzatoare
  • Recomandam montarea cortului intr-un loc umbrit, pentru a nu fi expus sub cerul liber.

Si nu in ultimul rand, cel mai important factor este o buna izolare a cortului pentru ca acesta sa isi pastreze temperatura relativ constanta si diferenta de temperatura dintre prelata si aerul interior sa nu creeze condens.

 

 

Cum putem colabora?

Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne dai detalii despre spatiul pe care vrei sa il izolam si o sa iti facem o oferta de pret foarte avantajoasa. Vom incepe lucrarea in momentul convenit si vom acorda toata atentia noastra proiectului oferind cel mai inalt standard de calitate. Folosim tehnologii de ultima ora, utilaje moderne si spuma poliuretanica de calitate superioara de la furnizorul nostru Baymer® din Germania. De asemenea respectam toate standardele de calitate si siguranta a muncii, echipa noastra fiind foarte bine instruita si avand echipamente corespunzatoare pentru fiecare din operatiunile executate.

De ce sa ne alegi?

20 Ani Experienta

Noi credem ca cel mai bun profesor este experienta, fiecare lucrare este o lectie in plus pentru noi, care ne ajuta sa fim mai buni.

Personal Calificat

Tot personalul nostru este calificat pentru a oferi cele mai bune servicii si abordeaza fiecare lucrare cu profesionalism si seriozitate.

Tehnologii de Ultima Ora

Pentru a oferi cea mai buna calitate clientiilor nostri oferim cele mai noi si performante tehnologii de pe piata.