Servicii

IZOLATII CORTURI EVENIMENTE CU SPUMĂ POLIURETANICĂ CU CELULĂ DESCHISA

IZOLATII CORTURI EVENIMENTE

Firma noastra va ofera serviciul de izolatii corturi evenimente la cel mai bun pret din Romania. Folosim cea mai buna spuma poliuretanica cu celula deschisa (Baymer® Spray PP 2990 – Desmodur® 44V20L). Acest tip de izolatie este extrem de fiabila si economica, asigurand o izolatie excelenta atat termica cat si fonica.  De asemena elimina condensul, un lucru foarte important iarna cand cortul e incalzit si apare condensul.
Un alt aspect foarte important al acestei izolatii este faptul ca este ignifuga, iar proprietatile sale ignifuge nu scad odata cu trecerea timpului dupa cum puteti vedea din tabelul de performanta PDF atasat mai jos: 

Cum putem colabora?

Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne dai detalii despre spatiul pe care vrei sa il izolam si o sa iti facem o oferta de pret foarte avantajoasa. Vom incepe lucrarea in momentul convenit si vom acorda toata atentia noastra proiectului oferind cel mai inalt standard de calitate. Folosim tehnologii de ultima ora, utilaje moderne si spuma poliuretanica de calitate superioara de la furnizorul nostru Baymer® din Germania. De asemenea respectam toate standardele de calitate si siguranta a muncii, echipa noastra fiind foarte bine instruita si avand echipamente corespunzatoare pentru fiecare din operatiunile executate.

De ce sa ne alegi?

20 Ani Experienta

Noi credem ca cel mai bun profesor este experienta, fiecare lucrare este o lectie in plus pentru noi, care ne ajuta sa fim mai buni.

Personal Calificat

Tot personalul nostru este calificat pentru a oferi cele mai bune servicii si abordeaza fiecare lucrare cu profesionalism si seriozitate.

Tehnologii de Ultima Ora

Pentru a oferi cea mai buna calitate clientiilor nostri oferim cele mai noi si performante tehnologii de pe piata.