IZOTERM SYSTEM

CINE SUNTEM?

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică. Încă de la primul apel, vrem să îți oferim consultanța de care ai nevoie în acest domeniu și să-ți oferim cele mai bune soluții.

Izolatie spuma poliuretanica Ploiesti

IZOTERM SYSTEM

IZOLATII TERMICE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Spuma poliuretanica și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.
Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

Proiecte Finalizate 10.000+
Fiecare proiect este pentru noi o carte de vizita.

Clienti Multumiti
100%

Ne mandrim cu faptul ca oferim cea mai buna calitate la cel mai bun pret

Ore de Lucru
5.000+

Avem o experienta vasta in toata gama de izolatii termice

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: +40 721 577 954

  Tel: +40 762 700 553

  Email: izotermsystem@gmail.com

  PROSPER IZOTERM SYSTEM SRL

  JUD. BUZĂU, SAT MEREI COM. MEREI