IZOTERM SYSTEM 

Izolatie spuma poliuretanica Baia Mare

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică. Încă de la primul apel, vrem să îți oferim consultanța de care ai nevoie în acest domeniu și să-ți oferim cele mai bune soluții.

Izolatie spuma poliuretanica Baia Mare

IZOTERM SYSTEM
IZOLATII TERMICE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Spuma poliuretanica și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.
Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

 

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: 0721 577 954

  Tel: 0728 736 763

  Email: izotermsystem@gmail.com

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *