Izolare termica cu spuma poliuretanica cu celula inchisa

Izolare termica cu spuma poliuretanica - De ce ai nevoie de izolare termica?

Izolare termica cu spuma poliuretanica 

Izolare termica cu spuma poliuretanica este destinată special pentru izolarea termică în construcții, industrie, agricultură sau facilități agricole. Motivul principal este dat de caracterul continuu al izolației termice cu spumă poliuretanică. Spuma poliuretanică acoperă uniform toate suprafețele, îmbrăca grinzile de susținere și intră între spațiile dintre structura de rezistență și tablă.

Avantajele folosirii acestei izolatii

Spuma poliuretanica este de 2 tipuri: cu celula inchisa sau cu celula deschisa. Randamentele spumei poliuretanice sunt diferite in functie de modul de aplicare si de producator.

Principalele criterii de diferențiere între diferitele tipuri de izolație termică cu spumă poliuretanică sunt:

  • coeficientul lambda (este constant indiferent de grosimea izolației; cu cât valoarea este mai mică cu atât randamentul termic este mai bun)
  • comportamentul la foc
  • comportamentul la apă și umiditate (o izolație în care intră umezeala devine inutilă)
  • durata de viață
  • producătorul spumei poliuretanice
  • experiența aplicatorului și tipul de utilaje folosite pentru aplicarea spumei
20 Ani Experienta

Noi credem ca cel mai bun profesor este experienta, fiecare lucrare este o lectie in plus pentru noi, care ne ajuta sa fim mai buni

Personal Calificat

Tot personalul nostru este calificat pentru a oferi cele mai bune servicii si abordeaza fiecare lucrare cu profesionalism si seriozitate

Tehnologii de Ultima Ora

Pentru a oferi cea mai buna calitate clientiilor nostri oferim cele mai noi si performante tehnologii de pe piata.

Contact

Intra in legatura cu noi.

Locatie

Despre noi

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Spuma poliuretanica și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.
Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind astfel orice client.

Inchide Meniu