Izolare termică cu spumă poliuretanică

Izolarea termică cu spumă poliuretanică (PU) este una dintre cele mai bune soluții pentru a menține temperatura la un nivel optim în interiorul unei încăperi. Această tehnologie se bazează pe producerea unei spume speciale, realizată din poliuretan, care se aplică pe suprafața interioară a pereților și a acoperișului. Spuma poliuretanică are capacitatea de a izola termic și fonic o încăpere, oferi o protecție împotriva condensului și a infiltrărilor de apă.

Beneficiile izolării termice cu spumă poliuretanică sunt imense

Odată aplicată pe suprafața interioară, spuma reduce pierderile de căldură, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoiți să folosiți cantități mari de energie pentru a menține temperatura la nivelul dorit. Astfel, se poate obține și o economie importantă la factura de energie. De asemenea, izolarea termică cu spumă poliuretanică previne formarea condensului, ceea ce înseamnă că se elimină riscul formării de mucegai în interiorul clădirilor. În plus, izolarea termică cu spumă poliuretanică oferă și o protecție împotriva zgomotului. Totodată, spuma poliuretanică oferă și o protecție împotriva insectelor și a altor dăunători.

 În concluzie, izolarea termică cu spumă poliuretanică este o soluție excelentă pentru a menține temperatura și umiditatea la un nivel optim în interiorul unei încăperi. Spuma poliuretanică este durabilă și rezistentă la intemperii, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de izolarea termică a încăperii mulți ani.

Tipuri de spumă poliuretanică folosite de Izoterm System

 În lucrările realizate de Izoterm System folosim pentru construcții civile sau industriale sau agricultură două tipuri – spuma poliuretanică cu celulă închisă și spuma poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă este o metodă de izolare termică modernă care oferă o izolare foarte bună și eficientă energetic. Această metodă de izolare se bazează pe utilizarea de spumă de poliuretan cu celulă închisă ca material de izolare. Spuma poliuretanică cu celulă închisă este un material foarte versatil și eficient pentru izolarea termică. Este produsă prin amestecarea a două componente lichide și injectarea lor într-o structură de celule închise. Acest material are proprietăți excelente de izolare termică și, de asemenea, se comportă ca un baraj hidrofob, rezistând la apă și alte fluide. Acest material poate fi folosit pentru a izola pereții interiri și exteriori, tavanul, pardoseala, căile de acces, garajul și alte structuri. Pentru a proteja structura, se recomandă aplicarea unei membrane de impermeabilizare peste stratul de izolare termică.

Avantajele utilizării izolației termice cu spumă poliuretanică cu celulă închisă includ:

 • O izolare termică excelentă, care reduce costurile de încălzire și răcire a clădirilor.
 • Un sistem de izolație termică durabil, rezistent la mucegai.
 • Un strat de izolație termică subțire, care nu necesită spațiu suplimentar.
 • Un sistem de izolație termică ușor de instalat și întreținut.
 • Un sistem de izolație termică cu proprietăți de rezistență la foc.
 • Un sistem de izolație termică cu proprietăți de izolare acustică.
 • Costuri de instalare reduse.

Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă necesită o experiență și cunoștințe adecvate. Acest lucru se poate face numai de către o persoană calificată. Este important să se respecte toate regulile și regulamentele de securitate în timpul instalării acestui sistem de izolare. În concluzie, izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă oferă un grad de izolare termică excelent și eficient energetic. Instalarea corectă este, de asemenea, esențială pentru a se obține beneficiile maxime ale acestui sistem de izolare.

Acordați o atenție deosebită profesionalismului și experienței echipei de la Izoterm System!

Garanția unei lucrări pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă realizată de echipa Izoterm System este de 20 ani!

Cere oferta pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă!

Lasă-ne un mesaj!

IZOTERM SYSTEM

Clienții mulțumiți fac diferența!

“Punctualitate. Seriozitate. Pret pe metru pătrat foarte bun. Execuție aproximativ două ore la 80 mp.”
Adrian Cristian

“O firmă de încredere. Am aplicat spumă poliuretanica celulă închisă care s-a a fi dovedit o alegere bună.”
Augustin Chivoiu

“Mulțumesc pentru lucrarea realizat[, pentru profesionalism și seriozitate!”
Ionela Stoica

 

Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

100%
CLIENTI MULTUMITI
420+
PROIECTE FINALIZATE
ACOPERIRE NATIONALA
IZOTERM SYSTEM
GRATUIT
Asistenta online

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: 0721 577 954

  Tel: 0728 736 763

  Email: izotermsystem@gmail.com

  PROSPER IZOTERM SYSTEM SRL

  JUD. BUZĂU, SAT MEREI COM. MEREI