Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă (SPF) este un material de izolare termică folosit pentru a reduce pierderile de căldură și pentru a reduce costurile cu energia. Mai exact, o spumă care poate fi injectată sau aplicată în formă lichidă, se usucă și formează o spumă rigidă. Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă este o soluție excelentă pentru clădiri, fiind adesea folosită pentru a izola acoperișurile, pereții și fundațiile. Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă este o soluție este fabricată din două componente chimice, care se amestecă și se injectează în spațiul dintre pereții și acoperișul unei clădiri. După ce se usucă, se formează o spumă rigidă cu o densitate mare care se usucă în câteva ore. Acest material se folosește adesea pentru izolarea pereților exteriori ai unei clădiri și pentru a reduce pierderile de căldură prin acoperiș.

Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă este o soluție are mai multe avantaje față de alte materiale de izolare termică. În primul rând, este foarte eficientă din punct de vedere al izolației termice. Celulele mici ale spumei se îmbină pentru a forma o barieră foarte bună care emite mai puțină căldură și oprește pierderile de căldură prin acoperiș. De asemenea, este foarte rezistentă la apă și la umezeală, astfel încât poate preveni infiltrarea apei și creșterea mucegaiului în interiorul clădirii Izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă este o soluție se realizează în spațiul dintre pereți și acoperiș, fiind rezistent la foc și la condițiile meteorologice.

De ce ai nevoie de izolare termică și fonică?

Izolarea termică și fonică sunt aspecte importante ale construcției unei clădiri, necesare pentru a optimiza performanța de confort și a asigura un mediu sigur și eficient. Izolarea termică este un mod de a preveni transferul de căldură între diferitele zone ale unei clădiri, în timp ce izolarea fonică se referă la reducerea sau eliminarea zgomotelor externe.

Izolarea termică reduce sau chiar elimină transferul de căldură între interiorul și exteriorul unei clădiri, ceea ce înseamnă că temperatura și umiditatea interioare pot fi menținute la un nivel optim pentru confort. Acest lucru permite o economie de energie, deoarece nu este necesar ca clădirea să utilizeze aparate suplimentare de încălzire sau răcire pentru a menține temperatura optimă.

Izolarea fonică îmbunătățește, de asemenea, confortul și calitatea vieții prin reducerea zgomotelor externe și a zgomotelor interne. Îmbunătățește calitatea somnului, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sănătății.

Astfel, cele două tipuri de izolație contribuie la creșterea confortului și a calității vieții și la reducerea cheltuielilor de energie. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea materialelor de izolare termică și fonică adecvate și prin aplicarea lor corectă.

De ce să alegi izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Spuma poliuretanică cu celulă deschisă este un material foarte versatil și fiabil, fabricat din bază de poliuretană cu celulă deschisă, cu un număr mare de bule mici de aer în interiorul ei. Această structură de celulă deschisă îi oferă proprietăți de absorbție a șocurilor și un grad ridicat de elasticitate. Spuma poliuretanică cu celulă deschisă este un material foarte durabil și rezistent la îmbătrânire, care poate rezista la temperaturi ridicate și la umezeală.

Caracteristicile unice pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă: rezistenta la foc, auto-estingare, rezistenta la intemperii, rezistenta la umezeala, rezistenta la mucegai si bacterii, rezistenta la radiatii si rezistenta la uzura. Optând pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă veți avea o bază pentru a oferi interiorului culoarea dorită.

Oferim sfaturi pentru cea a alege cea mai bună soluție de izolare termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă.

Garanția unei lucrări pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă realizată de echipa Izoterm System este de 20 ani!

Cere oferta pentru izolarea termică cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă!

Lasă-ne un mesaj!

IZOTERM SYSTEM

DESPRE NOI

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Spuma poliuretanica și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.
Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

100%
CLIENTI MULTUMITI
420+
PROIECTE FINALIZATE
ACOPERIRE NATIONALA
IZOTERM SYSTEM
GRATUIT
Asistenta online

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: +40 721 577 954

  Tel: +40 762 700 553

  Email: izotermsystem@gmail.com

  PROSPER IZOTERM SYSTEM SRL

  JUD. BUZĂU, SAT MEREI COM. MEREI