De ce ai nevoie de hidroizolații cu poliuree?

Hidroizolația cu poliuree este o metodă modernă pentru a asigura protecție împotriva umezelii, a infiltrațiilor apei și a acțiunilor climatice externe. Această metodă este recomandată pentru protecția clădirilor, a construcțiilor din beton, lemn, metal sau materiale compozite, a clădirilor civile, industriale sau agricole. Hidroizolatia cu poliuree oferă o protecție durabilă împotriva infiltrațiilor și umezelii, aceasta fiind, de altfel, una dintre cele mai fiabile metode de protecție de pe piață. Hidroizolația cu poliuree asigură o impermeabilizare completă și durabilă și poate fi folosită pentru toate tipurile de construcții și materiale.

Hidroizolația cu poliuree pentru clădiri este o soluție de impermeabilizare modernă și eficientă. Poliureele sunt compuși de polimeri care conțin în principal componente chimice sintetice, precum amoniacul, bioxidul de carbon și isocianura. În plus, acestea conțin aditivi și agenți de legare pentru a îmbunătăți caracteristicile de performanță ale materialului. Hidroizolația cu poliuree pentru clădiri oferă o mare protecție împotriva umezelii și apei, datorită proprietăților sale de impermeabilizare, rezistența la abraziune, rezistența la coroziune, rezistența la îngheț și elasticitate. Materialul se usucă rapid și se întărește în câteva ore. Acest lucru face ca procesul de impermeabilizare să fie foarte rapid și eficient.

Hidroizolații cu poliuree și avantajele pentru clădiri

Acestea includ protecția suplimentară împotriva umidității, apei și a altor elemente externe, durabilitate și rezistență în timp, flexibilitate, ușurință de instalare și costuri reduse. De asemenea, aceasta nu necesită întreținere și poate rezista în exterior mai mult timp. Hidroizolația cu poliuree este un produs accesibil și eficient, care poate fi folosit pentru a proteja clădirile de umiditate și apă. Acesta oferă o mare flexibilitate și rezistență în timp, fiind ideal pentru folosirea în diverse domenii și în diferite medii. Totodată, se instalează ușor și nu necesită întreținere suplimentară.

De asemenea, materialul din care este fabricată hidroizolația cu poliuree este extrem de rezistent la uzură și la temperaturi extreme, fapt ce face ca aceasta să fie o opțiune de durată. Rezistă la acțiunea dăunătoare a temperaturilor și a umidității și poate fi folosit pentru a preveni formarea mucegaiului în interiorul clădirilor și pentru a preveni apariția infiltrațiilor și a igrasiei în clădirile și construcțiile vechi.

Hidroizolația cu poliuree se aplică prin pulverizare, pe suprafețe mari și dificil de atins. Staturile de hidroizolație cu poliuree își păstrează proprietățile mecanice și rezistența în timp, oferind protecție clădirilor și construcțiilor, mărindu-le durata de viață.

Garanția unei lucrări pentru hidroizolația cu poliuree realizată de echipa Izoterm System este de 10 ani!

Cere oferta pentru hidroizolația cu poliuree!

Lasă-ne un mesaj!

IZOTERM SYSTEM

Clienții mulțumiți fac diferența!

“Seriozitate, calitate, profesionalism iar angajații din teren foarte atenți la detalii!”
Naftan Leonard

“Punctualitate. Seriozitate. Pret pe metru pătrat foarte bun. Execuție aproximativ două ore la 80 mp.”
Adrian Cristian

“O firmă de încredere. Am aplicat spumă poliuretanica celulă închisă care s-a a fi dovedit o alegere bună.”
Augustin Chivoiu

 

Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

100%
CLIENȚI MULȚUMIȚI
420+
PROIECTE FINALIZATE
ACOPERIRE NAȚIONALĂ
IZOTERM SYSTEM
GRATUIT
ASISTENȚĂ ONLINE

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: +40 721 577 954

  Tel: +40 762 700 553

  Email: izotermsystem@gmail.com

  PROSPER IZOTERM SYSTEM SRL

  JUD. BUZĂU, SAT MEREI COM. MEREI