Echipa Noastră

De șase ani, echipa Izoterm System lucrează împreună pentru a atinge obiectivele – clienți mulțumiți și lucrări finalizate cu succes.
Ne încurajăm reciproc să fim creativi și ne ajutăm unii pe alții să înțelegem cum să ne dezvoltăm abilitățile și să ne depășim limitele. Fiecare membru al echipei noastre contribuie cu idei și soluții unice la provocările pe care le întâmpinăm. Ne bucurăm de fiecare reușită și învățăm din eșecuri. Ne respectăm și ne încurajăm pentru a deveni cei mai buni!

IZOTERM SYSTEM

DESPRE NOI

Suntem specializați în executarea izolațiilor, termoizolațiilor, fonoizolațiilor și hidroizolațiilor cu spumă poliuretanică cu celulă închisă rigidă și celulă deschisă, poliuree și membrană poliuretanică; oferim servicii complete, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.
Spuma poliuretanica și poliureea sunt cele mai noi tehnologii din domeniul izolațiilor, având proprietăți excepționale care asigură o metodă eficientă de izolare, fiind rezistente la condiții meteorologice nefavorabile.
Izoterm System oferă clienților calitate, seriozitate și profesionalism. Ne bazăm pe experiența dobândită de-a lungul anilor realizând lucrări de calitate superioară, lucrând cu echipamente de ultimă generație, mulțumind orice client.

100%
CLIENTI MULTUMITI
420+
PROIECTE FINALIZATE
ACOPERIRE NATIONALA
IZOTERM SYSTEM
GRATUIT
Asistenta online

  Hai să discutăm! Cere Oferta!

  Completează formularul și un specialist din echipa IZOTERM SYSTEM te va contacta în cel mai scurt timp.

  Tel: +40 721 577 954

  Tel: +40 762 700 553

  Email: izotermsystem@gmail.com

  PROSPER IZOTERM SYSTEM SRL

  JUD. BUZĂU, SAT MEREI COM. MEREI